25 jaar samenwerking met Avery Dennison

Avery Dennison is wereldleider op het gebied van kwalitatief hoogstaande grafische producten die worden ingezet om te identificeren, promoten en informeren. Al 25 jaar verwerken wij hun zelfklevend vinyl voor o.a. autoreclames en gevelreclames, waarbij we steeds meebewegen met de nieuwste productinnovaties en vragen uit de markt. Sinds 2017 zijn we bekroond met de titel Avery Dennison Specialist Converter.

Om dit jubileum en deze samenwerking te vieren nodigde Spandex, onze leverancier van zelfklevende folies, ons complete team 29 november 2018 uit voor een “Red Carpet” evenement bij Avery Dennison. Deze dag stond in het teken van kennismaking, rondleidingen, presentaties en demonstraties.

We begonnen in Alphen aan de Rijn voor een bezoek aan de fabriek en het colourmatch lab. Op deze locatie worden de meeste door ons gebruikte folies geproduceerd en wordt de kleur via Colourmatch -desnoods volledig naar de wens van de eindklant- gemengd.

Vervolgens zijn we naar het hoofdkantoor en het laboratorium in Oegstgeest gereden waar we een kijkje mochten nemen bij verschillende testopstellingen en onderzoeken naar de verschillende productgroepen. Na een heerlijke lunch startte de presentaties over de laatste productinnovaties, waarbij we als team volledig zijn bijgepraat over de nieuwste mogelijkheden en toepassingen. Het programma werd afgesloten met het praktische gedeelte: een educatief en interessant wrapping seminar. Onder de vakkundige leiding van een instructeur werden de nieuwste producten getest op mock-ups, waarbij tips & tricks over en weer werden uitgewisseld over o.a. de optimale voorbereiding en het verwerken van de nieuwste wrapping films.

Deze leerzame en interactieve dag werd middels een gezellig ‘dinner and drinks’ afgesloten in Villa Beukenhof te Oegstgeest waarbij we met het hele team en onze contactpersonen bij Spandex en Avery Dennison heerlijk hebben gegeten en nagepraat.