DNA Green Group wordt Dümmen Orange

DNA Green Group gaat vanaf 28 april 2015 verder onder een nieuwe naam: Dümmen Orange. Tijdens bijeenkomsten op alle vestigingen in zestien landen zijn donderdag 23 april de naam, het nieuwe logo en de merkwaarden onthuld. Bekende namen als Lex+, Bartels, Terra Nigra, Dümmen Group, Agribio China, Agribio Colombia, Oro, PLA en ook de productielocaties veranderen per direct van naam. Gaandeweg zullen ook gevestigde namen als Rijnplant, Ecke, Oglevee, Red Fox, Fides, Japan Agribio en Barberet en Blanc van de markt verdwijnen.

De bedrijven die zijn overgenomen, hebben allemaal een rijke, succesvolle historie. Tegelijkertijd bleek het voor de relaties ondoorzichtiger te worden. Ook de eigen medewerkers hebben aangegeven de voorkeur te geven aan meer eenheid in de uitstraling. Daarom is er voor een strategie gekozen met een sterk paraplumerk, dat plaats biedt aan de gehele productportfolio. Dümmen Orange zal daarom in de plaats komen van de genoemde gerenommeerde bedrijven.

De eenheid in uitstraling moest worden vertaald naar oplossingen voor de signing op en rond de diverse bedrijfsgebouwen. In het diepste geheim zijn er voorbereidingen getroffen voor de realisatie daarvan en in een afgeschermd gedeelte van onze bedrijfsruimte is alle signing geproduceerd. Op donderdag 23 april zijn meerdere montageteams tegelijk op pad gegaan om de nieuwe signing aan te brengen op de diverse locaties in Nederland. Het resultaat mag er zijn!

Dümmen Orange en al haar medewerkers kunnen met trots de nieuwe identiteit uitdragen en wij op onze beurt zijn trots dat wij dit mochten realiseren!