Nieuw wagenpark AB Zuid-Holland

AB Zuid-Holland helpt werkgevers aan mensen, en mensen aan werkgevers. ‘Groen’ is van oorsprong haar domein; de agrarische sector. Inmiddels is AB Zuid-Holland in heel veel verschillende sectoren actief.

Voor dit mooie bedrijf kregen wij de aanvraag mee te denken over de reclame op het nieuwe wagenpark. Onze ontwerp afdeling heeft samen met de klant de lijnen uitgezet, met als resultaat een herkenbare en frisse uitstraling.
In samenwerking met Autobedrijf van der Burg BV uit Monster, is de logistieke afwikkeling van dit grote project perfect verlopen. Ons beveiligde en afgesloten binnenterrein is een prima aanvoerhaven om de voorraad voertuigen kwijt te kunnen. En onze werkplaats is bij uitstek geschikt voor de aanpak van grote wagenparken: de stofvrije ruimte, veel licht en een montagebrug geven de garantie voor topkwaliteit. Bovendien biedt onze werkruimte betrokken bedrijven de mogelijkheid om comfortabel te kunnen werken: zo zijn de track-and-trace systemen bij ons in de werkplaats ingebouwd en zijn de auto’s ter plekke aflevering klaar gepoetst.
We willen betrokken partijen -AB Zuid-Holland in het bijzonder- hartelijk danken voor de fijne samenwerking en de prachtige opdracht. Klik op de foto’s voor een impressie van het project.