Nieuwe trailers Kraaijeveld

Kraaijeveld is een zelfstandige en onafhankelijke leverancier. Het bedrijf is opgebouwd uit 3 verschillende afdelingen: verwerking, gastronomie en groothandel. Om kwaliteit te kunnen garanderen, wordt alles grondig gecontroleerd door de gecertificeerde keurmeesters. Het uitgebreide assortiment dat Kraaijeveld biedt, wordt met de grootste zorg vervoerd, om te voorkomen dat de producten transportschade oplopen. De producten worden uit vaste importlijnen geïmporteerd. Export vindt plaats vanuit Nederland naar elke gewenste bestemming over heel de wereld!

Kraaijeveld hecht zeer aan kwaliteit en heeft, gezien deze met ons gedeelde passie, bij ons de opdracht neergelegd voor het uitvoeren van de signing op de nieuwe vrachtwagens. De reclame mèt een goed verhaal hebben wij uitgevoerd in samenwerking met 2Mèt reclame. Met de grootste trots promoot Kraaijeveld de prachtige producten die zij leveren op deze trailers.

De uitvoering van deze hoogwaardige reclame heeft plaatsgevonden in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats. Hier worden de visuals met de grootste zorg aangebracht en wordt de hoogst mogelijke kwaliteit gewaarborgd. We mogen trots zijn op het eindresultaat!