Olij Rozen sluit zich aan bij Dümmen Orange

Olij Rozen uit De Kwakel sluit zich aan bij de Nederlandse marktleider in de sierteeltveredeling Dümmen Orange. De overname van familiebedrijf Olij stelt Dümmen Orange in staat haar assortiment uit te breiden. De activiteiten van Olij op het gebied van veredeling, vermeerdering en de productie van rozen in Zuid-Amerika, Afrika en Nederland bieden Dümmen Orange meer mogelijkheden om innovaties op de markt te brengen voor kwekers.

De eenheid in uitstraling van Dümmen Orange moest worden doorvertaald naar oplossingen voor de signing op en rond de diverse bedrijfsgebouwen in De Kwakel. Wij hebben diverse reclame oplossingen, zoals zuilen en gevelreclames, mogen realiseren. In onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats hebben we alle voorbereidingen getroffen voor de uiteindelijk realisatie. Meerdere montageteams zijn tegelijk op pad gegaan om de nieuwe signing aan te brengen op en rond de diverse locaties. Het resultaat mag er zijn!

Wij hebben ook diverse auto’s en een bakwagen mogen restylen. Met gebruik van de beste materialen en modernste technieken hebben wij deze reclame met de grootste zorg aangebracht: een garantie voor een jarenlange professionele uitstraling!